Etusivu     B2B-palvelut     Tuotteita kotiin     Autoja nettikaupasta     Rakennustarvikkeet     Uusi tekniikka     Musiikki     Hakukoneet     Muoti ja vaatteet     Matkailu     Kuntoilu ja lisäravinteet    

 

Kuntoilu ja lisäravinteet


 

 
Suuresti lisääntynyt kuntosaliharjoittelu on lisännyt huomattavasti nettikauppojen määrää. Vaikka itse harjoittelua ei voi nettikaupassa tehdäkään niin monet varusteet ja lisäravinteet tilataan nettikaupasta. Esimerkiksi proteiinijauhe tai palautumisjuoma ovat sellaisia, että ei niitä tarvi fyysisesti hiplata ostaessaan. Oleellisempaa on tuotteen sisältö ja maku. Ja harvemmin niitä pääsee kokeilemaan eli maistamaan perinteisessäkään kaupassa.
Osa kuntosaliharjoittelussa tarvittavista välineistä on tietysti sellaisia, että niitä täytyy kokeilla fyysisesti ennen ostoa, mikä puoltaa perinteisten kauppojen merkitystä markkinoilla. Esimerkiksi treenivaatteet ja painonnostovyöt ovat sellaisia, joita kuntoilija mielellään kokeilee ennen ostoa. Huonoilla varusteilla harjoittelusta ei tule oikein mitään.
 
 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2002-2016 Yhteystiedot: ReCom Network, 00100 Hki, recomnetwork@recomnetwork.org