Etusivu     B2B-palvelut     Tuotteita kotiin     Autoja nettikaupasta     Rakennustarvikkeet     Uusi tekniikka     Musiikki     Hakukoneet     Muoti ja vaatteet     Matkailu     Kuntoilu ja lisäravinteet     Hautauspalvelut     Remontointi     Kiinteistöt     Teatteria     Järjestyksenvalvonta    

 

Hautauspalvelut


 

 
Myös hautauspalvelut ovat siirtyneet enemmän ja enemmän nettiin, tosin ihan kaikkea tällä alalla ei voi netin kautta hoitaa. Eli vaikka hautaustoimistot kuinka panostavat nettimyyntiin ja palveluihin netin kautta niin kyllä hautaustoimiston toiminnasta suurin osa tapahtuu väkisinkin ihan perinteisellä tavalla. Hautaustoimistoja ja hautauspalveluja on paljon, esim. www.malminhautaustoimisto.fi/ ja www.armasborg.fi/.

 


 

 
Toisaalta hautajaisia on hyvin monen tyyppisiä eri maissa ja eri uskonnoissa, esimerkiksi islamilaiset hautajaiset 1779 Algerian hautajaiset Haudat Islamissa (nimeltään Janazah arabiaksi) noudattavat melko erityisiä rituaaleja. Kaikissa tapauksissa sharia (islamilainen uskonnollinen laki) vaatii ruumiin hautaamista, jota edeltää yksinkertainen rituaali, johon kuuluu uiminen ja ruumiin peittäminen, jota seuraa salaatti (rukous). Hautauskatoja tulee tavallisesti tapahtua mahdollisimman pian ja niihin kuuluu: Kuolleen ruumiin uiminen vedellä, kamforilla ja lehdillä ziziphus lotus,  paitsi poikkeuksellisissa olosuhteissa kuten taistelussa.  Kuolleen ruumiin väritys valkoisella puuvillakankaalla tai pellavakankaalla paitsi poikkeuksellisissa tapauksissa, kuten taistelussa. Tällaisissa tapauksissa ruumiin vaatteita ei muuteta. Kuollut rukouksen rukous kaikissa tapauksissa muslimille. Kuolleen ruumiin hautaaminen haudassa kaikissa tapauksissa muslimille. Kuolleiston sijoittaminen niin, että kun kasvot tai keho käännetään oikealle puolelle, se on Mekassa (Makkah Al-Mukarramah). 
 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2002-2016 Yhteystiedot: ReCom Network, 00100 Hki, recomnetwork@recomnetwork.org