Etusivu     B2B-palvelut     Tuotteita kotiin     Autoja nettikaupasta     Rakennustarvikkeet     Uusi tekniikka     Musiikki     Hakukoneet     Muoti ja vaatteet     Matkailu     Kuntoilu ja lisäravinteet     Hautauspalvelut     Remontointi     Kiinteistöt     Teatteria     Järjestyksenvalvonta    

 

Tuotteita kotiin


 

 
 
Paljon ostellaan nykyään pientä sisustustavaraa kotia koristamaan. Perinteisessä kaupassa tällaista on helppo hipelöidä ja tutkia lähemmin ja miettiä miten se sopisi minkäkin lipaston päälle. Nettikauppaa taas puoltaa laajempi valikoima. Perinteinen kauppa joutuu miettimään tarkkaan mitä kodin pikkutavaroita se saa hyllyilleen mahtumaan, mutta nettikauppa voi pitää sivuillaan lähes rajattoman valikoiman eri tuotteita.
Toisaalta nettikauppa joutuu sisustustavaroissa miettimään millä hakusanoilla mainostaa. Erilaisia tuotteita on paljon ja asiakas ei välttämättä etsi mitään tiettyä tavaraa, vaan hän etsii lähinnä ideoita. Niinpä esimerkiksi hakukoneella ei haeta mitään tiettyä tuotetta, vaan hakusanoiksi laitetaan jotain yleispätevää, esim. sisustus Espoo. Toinen yleinen hankinta kotiin on siivousvälineet. Kodin siivous on kuitenkin pakollista toimintaa ja siihen tarvitaan pesuaineita ja moppeja sekä rättejä. Nämä eivät kuitenkaan yleensä vaadi suurempaa suunnittelua ja moni ostaakin ne perinteisestä ruokakaupasta samalla kuin muutkin päivittäistavarat.
 


 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2002-2016 Yhteystiedot: ReCom Network, 00100 Hki, recomnetwork@recomnetwork.org