Etusivu     B2B-palvelut     Tuotteita kotiin     Autoja nettikaupasta     Rakennustarvikkeet     Uusi tekniikka     Musiikki     Hakukoneet     Muoti ja vaatteet     Matkailu     Kuntoilu ja lisäravinteet    

 

Autoja nettikaupasta ?


 

 
Automaailmassa on aika selkeä työnjako. Jos olet ostamassa uutta autoa niin todennäköisesti kyllä kävelet autoliikkeeseen sisään eli asioit perinteisessä myymälässä. Tosin uusien autojen myynti on tilauskauppaa, joten siinä on yhtymäkohtia nettikaupan suuntaan.
Käytetyt autot sen sijaan katsellaan aika usein netistä ja sitten lähdetään koeajolle.
Muu autoihin liittyvä sitten saa kannatusta varmasti molempiin suuntiin. Esimerkiksi auton renkaita kyllä jonkun verran tilataan netistä, mutta moni haluaa kyllä renkaiden lisäksi myös palvelun eli yleensä renkaiden vaihdon. Ja tätähän ei nettikauppa voi tarjota.
Varaosat taas moni tilaa netistä ihan hinnan ja saatavuuden takia. Nettikaupasta voi myydä käytännössä rajattoman määrän tuotteita, mutta kaupat eivät voi pitää varastossa ihan määrättömästi varaosia. Toisaalta usein varaosan tarve on niin kiireinen, ettei ehditä odottelemaan vaan tavara on saatava heti, jolloin se haetaan kivijalkakaupasta.
 

 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2002-2016 Yhteystiedot: ReCom Network, 00100 Hki, recomnetwork@recomnetwork.org