Etusivu     B2B-palvelut     Tuotteita kotiin     Autoja nettikaupasta     Rakennustarvikkeet     Uusi tekniikka     Musiikki     Hakukoneet     Muoti ja vaatteet     Matkailu     Kuntoilu ja lisäravinteet     Hautauspalvelut     Remontointi     Kiinteistöt     Teatteria     Järjestyksenvalvonta    

 

Uusi tekniikka, tietokoneet, puhelimet


 

 
Kulutuselektroniikkaa ostetaan paljon netistä. Hinnat ovat yksi syy. Tämän tavaran hinta laskee nopeasti ja mallit vaihtuvat, joten suuren varaston pitäminen kivijalkakaupassa on erittäin riskialtista. Nettikaupassa sen sijaan voi pitää suuren valikoiman ja tavarat toimitetaan asiakkaille suoraan tukkuliikkeestä, jolloin kauppiaalle ei jää riskiä, että tuotteet jäisivät omaan varastoon pölyttymään.
Perinteistä myymälää sen sijaan tukee palvelu: tietokoneen ja älypuhelimen hankinnassa moni tarvii palvelua ja opastusta ja haluaa sen ihan oikealta ihmiseltä. Siksi moni tekeekin tietotekniikkaostokset kivijalkakaupassa. Siellähän laitteita voi myös kokeilla ja huomaa heti, soveltuuko se omaan käyttöön.
Monet tarvikkeet sen sijaan jakautuvat selkeästi kahteen kategoriaan: on niitä, jotka ostetaan ihan suosiolla kivijalkakaupasta ja sitten on niitä, jotka tilataan pääsääntöisesti netistä. Esimerkiksi älypuhelimen akku tai laturi joudutaan joskus hakemaan nopeasti lähimmästä kaupasta, jos ei ole aikaa odotella muutamaa päivää nettitilauksen saapumista. Puhelimen kuoret taas monesti ostetaan samalla kun ostetaan itse puhelinkin, joten sen ostopaikan määrää puhelimen ostopaikka. Itse tilasin joku aika sitten netistä itselle Samsung Galaxy A3 2016 kuoret ja vaimolle Samsung Galaxy A5 2016 kuoret. Tuohon ratkaisuun päädyin ihan puhtaasti hinnan takia. Tein ennakkoon vähän hintavertailua ja totesin että saan Samsung Galaxy A3 2016 kuoret ja Samsung Galaxy A5 2016 kuoret edullisimmin netistä tilaamalla. Värivaihtoehtojakin oli huomattavasti enemmän ja tyylikkäämpiä kuin lähimarketissa tai puhelinkaupassa.
Että kyllä on valikoimaa noissa aika reilusti pienelle ihmiselle. Saman huomasin myös television kanssa kun viime kuussa sellaista olin vailla. Vanha hajosi ja piti saada uusi samanlainen tilalle, mutta eipä sitä niin vain ostettukaan. Erilaisia malleja oli varmaan sata tarjolla, joten heitin sitten ihan arvalla jonkun mallin ja kävelin sen kanssa kassan kautta kotiin.
 

 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2002-2016 Yhteystiedot: ReCom Network, 00100 Hki, recomnetwork@recomnetwork.org