Etusivu     B2B-palvelut     Tuotteita kotiin     Autoja nettikaupasta     Rakennustarvikkeet     Uusi tekniikka     Musiikki     Hakukoneet     Muoti ja vaatteet     Matkailu     Kuntoilu ja lisäravinteet     Hautauspalvelut     Remontointi     Kiinteistöt     Teatteria     Järjestyksenvalvonta    

 

Musiikki netistä vai myymälästä


 

 
Musiikin lataus eri palveluista on kasvanut viime vuosina räjähdysmäisesti. Paljon enemmän tilataan puhelimeen yksittäisiä biisejä kuin koko levyjä fyysisenä tuotteena. Mutta paljon on vielä niitä, jotka pitävät albumia kokonaisuutena ja haluavat sen myös kosketeltavana tuotteena. Ja näitä asiakkaita kosiskelevat sekä perinteiset myymälät että nettikaupat. Kun musiikin haluaa cd-levyllä, niin levyhän tulee yhtä lailla myös postissa.
Entä sitten soittimet ? Moni muusikko tilaa soittimensa netistä halvemman hinnan vuoksi, mutta paljon on myös niitä, jotka haluavat kokeilla soitinta ihan fyysisesti ennen ostamista.
Sama on myös elokuvien kanssa: monet katsovat leffat netistä mutta on niitäkin, jotka haluavat ostaa elokuvan fyysisenä tuotteena ja säilyttää hyllyssä. Paras kokemushan kuitenkin tulee vain elokuvateatterissa.
 
 

 
 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2002-2016 Yhteystiedot: ReCom Network, 00100 Hki, recomnetwork@recomnetwork.org