Etusivu     B2B-palvelut     Tuotteita kotiin     Autoja nettikaupasta     Rakennustarvikkeet     Uusi tekniikka     Musiikki     Hakukoneet     Muoti ja vaatteet     Matkailu     Kuntoilu ja lisäravinteet    

 

Hakukonenäkyvyys ja Google


 

 

Sekä kivijalkakaupoille että nettikaupoille on ensiarvoisen tärkeää hyvä näkyvyys Googlessa. Sieltä moni kuitenkin lähtee etsimään tuotteita, joita on ostamassa. Toiset tutkivat ja vertailevat eri vaihtoehtoja yritysten verkkosivuilla, mutta varsinaisen ostoksen he haluavat kuitenkin tehdä perinteisessä myymälässä. Toiset taas tilaavat tuotteen nettikaupasta kun ovat päätöksensä tehneet.
Molemmissa tapauksissa on kuitenkin tärkeää, että kaupan nettisivujen Google näkyvyyden parantaminen eli hakukoneoptimointi on hyvin tehty, jotta potentiaaliset asiakkaat löytävät sivuille, eivätkä päädy kilpailijan asiakkaiksi. Näkyvyyttä saa lisää myös hakukonemainonnalla - Google mainonta on hyvä tapa saada nopeasti näkyvyyttä hakukoneissa, joskin monessa tapauksessa se on kohtuullisen kallista saavutettuihin myynteihin verrattuna. Siksi olisikin tärkeää keskittyä parempaan Google näkyvyyteen maksuttomalla puolella eli Googlen luonnollisissa hakutuloksissa. Tämä on maksutonta siinä mielessä, että klikkauksista ei tarvitse erikseen maksaa, mutta hyvälle paikalle nouseminen vaatii yleensä ammattilaisen apua. Tähän Google näkyvyyden parantamiseen tarvittava raha on kuitenkin huomattavasti pienempi kuin Googlen mainokset, joissa jokaisesta klikkauksesta joutuu erikseen maksamaan.
 

 


 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2002-2016 Yhteystiedot: ReCom Network, 00100 Hki, recomnetwork@recomnetwork.org