Etusivu     B2B-palvelut     Tuotteita kotiin     Autoja nettikaupasta     Rakennustarvikkeet     Uusi tekniikka     Musiikki     Hakukoneet     Muoti ja vaatteet     Matkailu     Kuntoilu ja lisäravinteet     Hautauspalvelut     Remontointi     Kiinteistöt     Teatteria     Järjestyksenvalvonta    

 

Muoti ja vaatteet


 

 
Vaatekauppa on vallannut suuren jalansijan nettikauppojen markkinoilta. Siinä on kuitenkin yksi silmiinpistävä asia: erittäin suuri osa nettikaupasta tilatuista vaatteista palautetaan. Tähän on monia syitä: ehkä koko oli väärä, ehkä ostaja tajusi vasta myöhemmin ettei olekaan varaa näihin kaikkiin vaatteisiin, ehkä ostaja osti tarkoituksella ison erän ja ajatteli, että katsoo sitten kotona mitkä vaatteet pitää itsellään ja mitä ei. Nettikaupan suurin etu on ehkä kuitenkin erittäin laaja valikoima. Erilaisia muotivaatteita voi pitää valikoimassa aivan valtavan määrän nettisivuilla ja samoin kaikkia kokoja ja eri värejä voi olla todella paljon. Vastaava valikoima ja varasto perinteisessä myymälässä vaatisi niin suuren hallin, ettei sitä ole käytännössä mahdollista toteuttaa. Sama ilmiö on muissakin muotialan tuotteissa, kuten hiuslisäkkeissä. Esimerkiksi monet aitohius tuotteet kuten pidennykset ja aitohius peruukit ovat sellaisia, joita voi nykyään tilata nettikaupoista ja niissä valikoima voi olla todella laaja verrattuna siihen, mitä kivijalkakauppa voi pitää esillä myymälässään.
Perinteistä kauppaa sen sijaan tukee ihan viimeistä huutoa olevat muotiluomukset. Tällaisia vaatteita ei tietokoneen ruudulla olevista kuvista pysty niin hyvin tarkastelemaan kuin olisi tarvetta. Parhaat muotivaatteet on nähtävä päällänsä oikeassa kaupassa ja ostopäätös tehdään siinä peilin ääressä.
 


 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2002-2016 Yhteystiedot: ReCom Network, 00100 Hki, recomnetwork@recomnetwork.org